PCB Libraries Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Libraries > Footprints / Land Patterns > Allegro
  New Posts New Posts RSS Feed - Allegro ICA?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Allegro ICA?

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
NicoF View Drop Down
New User
New User
Avatar

Joined: 29 Oct 2012
Location: RSA
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NicoF Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Allegro ICA?
    Posted: 30 Oct 2012 at 11:40pm
I don't recall providing  any information but rather asking if Allegro has the same functionality...
Back to Top
gurpreet27 View Drop Down
New User
New User
Avatar

Joined: 30 Oct 2012
Location: Bangalore
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gurpreet27 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Oct 2012 at 3:23am
thanks for this information....


Back to Top
Nagendra.v View Drop Down
New User
New User


Joined: 27 Sep 2012
Location: Banglore
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nagendra.v Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Oct 2012 at 9:28pm
Thanks for information
regards,
Nagendra v
Back to Top
NicoF View Drop Down
New User
New User
Avatar

Joined: 29 Oct 2012
Location: RSA
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NicoF Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Oct 2012 at 5:20am
Hi All,

I was wondering, does Allegro Design Entry HDL have the same functionality as OrCAD CIS where I can use the Internet Component Assistant (ICA) utility to get part symbols/footprints directly from the internet? Therefore no need to draw each pad as well as footprints and part symbols?

TIA

Regards,
Nico
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.094 seconds.